Voor uw complete voetverzorging
Get Adobe Flash player

Informatie

Ervaar de weldaad van verzorgde voeten

Stap binnen in de modern uitgeruste praktijk van Voetstudio Esther en laat uw voeten professioneel verzorgen

Mijn naam is Esther, gediplomeerd pedicure + en ik ben in het bezit van alle competenties van Medisch pedicure io.

Het vak pedicure houdt veel meer in, dan alleen maar nagels knippen. Zoals de meeste mensen zouden denken, en onder het hoofdstuk de Provoet pedicure kunt u hierover nog veel meer lezen.

Na de opleiding pedicure, ben ik me gaan specialiseren in de diabetische en reumatische voet.    “Wat begon als pure interesse in de gezondheid van de voeten, is uitgegroeid tot een passie voor het “voetenvak”.

Aangesloten te zijn bij de beroepsorganisatie Provoet is zeer belangrijk, Provoet geeft veel informatie en gelegenheid tot nascholing zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen als gediplomeerd pedicure.

Verder wordt er bij Voetstudio Esther gewerkt volgens de eisen Code van de voetverzorging en staan we ingeschreven in het kwaliteitsregister voor pedicures.

Blijf niet onnodig met pijnlijke voeten en/of nagels lopen!

Belt of e-mailt u mij gerust voor informatie of voor het maken van een afspraak. Ook voor kwaliteitsproducten en gratis advies afgestemd op UW voeten bent u van harte welkom.

Er wordt gewerkt volgens afspraak zodat voor ieder cliënt voldoende tijd beschikbaar is.

Tot ziens bij Voetstudio Esther!

Een begrip in Sonnega en Wolvega

Een gemaakte afspraak dient u (bij verhindering) 24 uur van te voren af te zeggen, anders wordt de behandeling in rekening gebracht.

Contact
Esther van der Kamp
Sonnegaweg 7
8478 HB SONNEGA
(nabij Wolvega)
Tel: 06-40281643
E-mail: info@voetstudioesther
Vergoeding mogelijk?

Uw pedicurebehandeling vergoed door uw zorgverzekeraar?
Meerdere zorgverzekeraars vergoeden de behandeling voor diabetes,-en reumapatiënten. Informeer bij uw zorgverzekeraar of check uw polis.

Klik hier