Voor uw complete voetverzorging
Get Adobe Flash player

De Provoet pedicure

De ProVoet pedicure
Pedicures hebben veel verschillende taken, zoals de verzorging van teennagels en voethuid, belangrijk is dat deze taken zorgvuldig en goed uitgevoerd worden. Mensen dragen soms verkeerd schoeisel of hebben een verkeerde voetstand waardoor de pedicure de schade moet herstellen.

Wanneer u kiest voor een ProVoet pedicure, dan kiest u voor vakbekwaamheid, hygiënisch, zorgvuldig en kwaliteitsbewust werken kenmerkt de professionele pedicure, de ProVoet pedicure voldoet aan de opleiding– en exameneisen zoals die gesteld worden voor het lidmaatschap van ProVoet , de Landelijke Organisatie voor de pedicure.

Als Provoet pedicure kan ik u onder andere voorlichten en adviseren over;

  • Stand afwijkingen van de voet
  • Schoenen
  • Het gebruik van hulpmiddelen in en aan de schoen
  • Adviserend doorverwijzen naar huisarts, specialist of podotherapeut

Vanaf 1 januari 2009 moeten pedicures die aangesloten zin bij Provoet geregistreerd staan in het kwaliteitsregister pedicures. Het kwaliteitsregister pedicures is een register waarmee ProCERT de kwaliteit van geregistreerde pedicures waarborgt.

ProCERT is een stichting opgericht in 2003 met als doel het bevorderen van kwaliteit in de pedicurebranche. Niet alleen  consumenten maar ook zorginstellingen en zorgverzekeraars willen in één oogopslag kunnen vaststellen of een pedicure of voetverzorgingspraktijk aan de gestelde eisen voldoet.

Waaraan herkent u een vakbekwame pedicure:
U herkent de professionele pedicure aan het logo van ProVoet. Gediplomeerde leden voeren dit logo op hun gevelbord, website, afsprakenkaartjes etc.

Contact
Esther van der Kamp
Sonnegaweg 7
8478 HB SONNEGA
(nabij Wolvega)
Tel: 06-40281643
E-mail: info@voetstudioesther
Vergoeding mogelijk?

Uw pedicurebehandeling vergoed door uw zorgverzekeraar?
Meerdere zorgverzekeraars vergoeden de behandeling voor diabetes,-en reumapatiënten. Informeer bij uw zorgverzekeraar of check uw polis.

Klik hier